[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
崔慶玉  ♂
崔庆玉
Choi Gyeong-Ok
拼音: cuī qìng
Chui Hing-Yuk,  Cui Qing-Yu,  Choi Chin-Yu,  Chu Ching-Yu



 
影視作品 / Filmography (1963-1972)
 
  攝影 / Cinematographer
    惡客 / The Angry Guest (1971)    
    落葉飛刀 / The Deadly Knives (1972)    
  監製 / Producer
    鐵頭皇帝 / The King with My Face (1967)    
    無臂刀王 / Armless Swordsman (1969)    
    刀光劍影盲女劍 / Men Zoo (1969)    
  副導演 / Assistant Director
    鐵扇公主 / Princess Iron Fan (1966)    
    鐵頭皇帝 / The King with My Face (1967)    
  導演 / Director
    報恩緞 / The Cloud Bridge of Gratitude (1963)    
    國際女間諜 / The International Secret Agents (1966)    
    盲劒鳳舞 / Sad Story of a Faithful Woman (1969)    
    山河血 / The Partisan Lovers (1969)    
    五魔鬼 / Five Devils (1969)    
    天魔山決鬥 / Duel at Devil Hill (1971)    
  演員 / Actor (1963-1972)
    無臂刀王 / Armless Swordsman (1969) ... / Bai Chi-Kung (Pak)
    盲劒鳳舞 / Sad Story of a Faithful Woman (1969)