[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊順蓮
杨顺莲
Yeung Seun-Lin
Pinyin: yáng shùn lián
Yeung Shun-Lin,  楊顯蓮,  Yeung Hin-Lin
 
影視作品 / Filmography (1995-2001)
 
  服裝管理 / Wardrobe
    新上海灘 / Shanghai Grand (1996)    
    真心英雄 / A Hero Never Dies (1998)    
    非常突然 / Expect the Unexpected (1998)    
    暗花 / The Longest Nite (1998)    
    原始武器 / Body Weapon (1999)    
    化骨龍與千年蟲 / He Is My Enemy, Partner and Father-in-law (1999)    
    特警新人類2 / Gen-Y Cops (2000)    
    幽谷約會 / Twilight Garden (2000)    
    賭聖3無名小子 / My Name Is Nobody (2000)    
    生死拳速 / Fist Power (2000)    
    敵對 / The Enemy (2001)    
    逆天者 / Thou Shall Not Commit (2001)    
    鍾無艷 / Wu Yen (2001)    
  服裝指導 / Costume Designer
    整容 / A Fake Pretty Woman (1995)    
    旺角大家姐 / Ghost Story "Godmother of Mongkok" (1997)    
    愈快樂愈墮落 / Hold You Tight (1998)    
    陽性反應 / I Shoot Myself (1998)    
    沒有小鳥的天空 / The Pale Sky (1998)    
    千禧願 / Wishful Milenio (2001)