[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
廖海安  ♂
Kent Liu Hoi-On
拼音: liào hǎi ān
Lui Hoi-On
 
影視作品 / Filmography (1993-2009)
 
  製片 / Production Manager
    神槍手與智多星 / Bullet & Brain (2007)    
  劇務 / Unit Manager
    見鬼10 / The Eye 10 (2005)    
    一半海水,一半火焰 / Ocean Flame (2008)    
  場務 / Set Runner
    千王情人 / Lover of the Swindler (1993)    
    新男歡女愛 / The Modern Love (1994)    
    爆炸令 / Red Zone (1995)    
    孟波 / Mr. Mumble (1996)    
    虎度門 / Hu-Du-Men (1996)    
    薰衣草 / Lavender (2000)    
    我老婆唔夠秤 / My Wife Is 18 (2002)    
    當男人變成女人 / Women from Mars (2002)    
    重案黐孖Gun / Heat Team (2004)    
    怪物 / Home Sweet Home (2005)    
    阿嫂 / Ah Sou (2005)    
    後備甜心 / It Had to Be You (2005)    
    美女食神 / The Lady Iron Chef (2007)    
    雀聖3自摸三百番 / Kung Fu Mahjong 3 - The Final Duel (2007)    
    戰無雙 / Coweb (2009)    
    金錢帝國 / I Corrupt All Cops (2009)    
  事務 / Transaction
    三個受傷的警察 / The Log (1996)