[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
李克龍  ♂
李克龙
Li Ke-Long
拼音: lóng
Lee Hak-Lung


 
影視作品 / Filmography (2004-2021)
 
  監製 / Producer
    紅包 / Cash Gift (2015)    
  導演 / Director
    老五的奧斯卡 / Lao Wu's Oscar (2009)    
    潘多拉的寶劍 / The Sword of Love (2012)    
    並肩作戰 / Fight Side by Side (2013)    
    離婚進行時 / When the Divorce (2013)    
    花咒 / Flower's Curse (2014)    
    鐵翼重生之絕境勇士 / Surrounded (2015)    
    楓葉少年 / Maple Leaf Junior (2015)    
    紅包 / Cash Gift (2015)    
    撞邪31號 / Encounter Evil (2017)    
    大紅包 / Big Red Envelope (2021)    
  演員 / Actor (2004-2021)
    大周秘案 / The Secret in Zhou Dynasty (2004)    
    離婚進行時 / When the Divorce (2013)    
    愛我就陪我看電影 / Lovers & Movies (2015) ... 心理醫生 / Psychological doctor
    鹹魚傳奇 / Myth Kill Joke (2017) ... / Shop owner
  出品人 / Presenter
    紅包 / Cash Gift (2015)    
  編劇 / Writer
    潘多拉的寶劍 / The Sword of Love (2012)    
    離婚進行時 / When the Divorce (2013)    
    花咒 / Flower's Curse (2014)    
    楓葉少年 / Maple Leaf Junior (2015)    
    紅包 / Cash Gift (2015)