[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃嘉樂  ♂
黄嘉乐
Wong Ka-Lok
Pinyin: huáng jiā
Stephen Wong,  Steven Wong




 
影視作品 / Filmography (2008-2015)
 
  演員 / Actor (2008-2015)
    我的最愛 / L for Love L for Lies (2008) ... 阿俊 / Chun
    親愛的 / Forgive and Forget (2008) ... 阿強 / Keung
    蔡李彿 / Choy Lee Fut (2011) ... 左長空 / Cho Cheung-Hung
    大追捕 / Nightfall (2012) ... 少年林正忠 / Young George Lam
    下午茶 / Will You Still Love Me Tomorrow? (2013) ... / Thomas
    不二神探 / Badges of Fury (2013) ... Anglela下屬 / Angela's subordinate
    第7謊言 / The Seventh Lie (2014) ... / Derek
    色模 / Super Models (2015)