[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
唐文廣
唐文广
Tong Man-Kwong
Pinyin: táng wén guǎng
 
影視作品 / Filmography (2000-2018)
 
  攝影助理 / Focus Puller
    七號公館 / House No. 7 (2018)    
  機工 / Camera Assistant
    恐懼元素 / Fear Factors (2007)    
  場務 / Set Runner
    少年賭聖 / Teenage Gambler (2002)    
    毀屍滅跡 / A Mysterious Murder (2002)    
    黑俠VS賭聖 / Black Mask Vs. Gambling Mastermind (2002)    
    日本少林 / Kung Fu in Japan (2002)    
  演員 / Actor (2000-2018)
    一步一滴血 / One Drop of Blood Per Step (2000)