[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
果靜林  ♂
果静林
Guo Jing-Lin
拼音: guǒ jìng lín
Guo Jinglin,  Ku Ching-Lam



 
影視作品 / Filmography (1989-2021)
 
  導演 / Director
    記憶切割 / Memory Dissection (2021)    
  演員 / Actor (1989-2021)
    普萊維梯徹公司 / The Private Teaching Company (1989)    
    一個好爸爸 / Run Papa Run (2008) ... 劉警司 / Officer Lau
    建黨偉業 / Beginning of the Great Revival (2011) ... / Zhang Zhongxiang
    雨中的樹 / The Tree in the Rain (2012)    
    飛越老人院 / Full Circle (2012) ... / [Cameo]
    黑暗中的救贖 / The Brother (2012)    
    藍色骨頭 / The Blue Bone (2013)    
    東方中國夢 / Oriental Chinese Dream (2013)    
    小小飛虎隊 / Little Tigers (2013)    
    傅繼澤智鬥泊頭 / Fu Jize - Battled Wise in Botou (2013)    
    狗十三 / Einstein and Einstein (2013)    
    一號目標 / Who Is Undercover (2014)    
    默守那份情 / Silently Love (2015)    
    誰的青春不迷茫 / Yesterday Once More (2016) ... / Gao Xiang's father
    我的戰爭 / My War (2016) ... / Tian Yizhou
    先鋒之那時青春 / Pioneer (2016)    
    記憶切割 / Memory Dissection (2021) ... / Professor Dong
  編劇 / Writer
    記憶切割 / Memory Dissection (2021)