[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
袁鑫
Yuan Xin
拼音: yuán xīn
Yuen Yam
 
影視作品 / Filmography (2008-2014)
 
  監製 / Producer
    烽火 / The Cold Flame (2008)    
    齊天大聖-前傳 / Prequel of the Monkey King (2009)    
    最愛 / Love for Life (2011)    
    殺生 / Design of Death (2012)    
    王的盛宴 / The Last Supper (2012)    
  總策劃 / Chief Planner
    我的唐朝兄弟 / The Robbers (2009)    
    神奇俠侶 / Mr. and Mrs. Incredible (2011)    
    血滴子 / The Guillotines (2012)    
  總監製 / Senior Producer
    黃金時代 / Golden Age (2014)    
  策劃 / Planning
    趙氏孤兒 / Sacrifice (2010)    
    中國合伙人 / American Dreams in China (2013)