[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張慧  ♀
张慧
Chang Hui
Pinyin: zhāng huì
Cheung Wai (3)

 
影視作品 / Filmography (1951-1982)
 
  演員 / Actor (1951-1982)
    惡夢初醒 / Wake Up from Nightmare (1951) ... 孫寡婦 / Widow Sun
    永不分離 / Never Separated (1951)    
    原來如此 / Yuan Lai Ru Ci (1952)    
    烽火麗人 / Feng Huo Li Ren (1953)    
    千金丈夫 / Invaluable Husband (1954)    
    聖女媽祖傳 / Sheng Nu Ma Zu Zhuan (1955)    
    聊齋誌異續集 / The Haunted (1967) ... 3) / 3)
    北極風情畫 / Romance in Northern Country (1968)    
    血盟千里 / Blood Promise (1974)    
    二世祖 / The Playboy (1975)    
    冷血紅番 / Green Killer (1982)