[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
吳澤
吴泽
Wu Ze
Pinyin:
Ng Chak
 
影視作品 / Filmography (1960-1965)
 
  演員 / Actor (1960-1965)
    白扇記 / White Fan Mark (1960)    
    井邊會 / Meeting By The Well (1961)    
    明珠寶劍 / Ming Zhu Bao Jian (1961)    
    俠侶情仇 / Xia Lu Qing Chou (1961)    
    蕭端蒙一板打死江西王 / A Pair of Carved Jade Part II (1961)    
    郭子儀大賀壽 / Birthday Ceremony (1961)    
    梁山伯與祝英台 / Leung San Par Chok Ying Toi (1963)    
    文武香球 / Twin Charms (1963)    
    雙駙馬 / Double Imperial Sons-in-Law (1964)    
    湘子橋 / Siang Tse Bridge (1965)