[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
江述凡  ♂
Chiang Shu-Fan
Pinyin: jiāng shù fán
 
影視作品 / Filmography (1965-1983)
 
  演員 / Actor (1965-1983)
    糊塗大將軍 / The Unscrupules General (1973)    
  策劃 / Planning
    大輪迴 / The Wheel of Life (1983)    
  編劇 / Writer
    神劍雙雄 / Magic Sword (1965)    
    武聖關公 / General Kuan (1969)    
    冷面殺手 / Cruel Killer (1971)    
    今晚不要來 / Don't Come Tonight (1971)    
    江湖女兒 / Heroine in the Dust (1972)    
    糊塗大將軍 / The Unscrupules General (1973)    
    痴情玉女 / A Sentimental Girl (1974)