[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
李睿珺  ♂
Li Ruijun
拼音: ruì jùn
Lee Yui-Kwan,  Li Rui-Jun



 
影視作品 / Filmography (2007-2022)
 
  製片 / Production Manager
    夏至 / The Summer Solstice (2007)    
  導演 / Director
    夏至 / The Summer Solstice (2007)    
    老驢頭 / The Old Donkey (2010)    
    有一天 / One Day (2010)    
    告訴他們,我乘白鶴去了 / Fly with the Crane (2012)    
    家在水草豐茂的地方 / River Road (2015)    
    路過未來 / Walking Past the Future (2017)    
    隱入塵煙 / Return to Dust (2022)    
  美術指導 / Art Director
    隱入塵煙 / Return to Dust (2022)    
  音樂 / Music
    老驢頭 / The Old Donkey (2010)    
  剪接 / Editor
    夏至 / The Summer Solstice (2007)    
    老驢頭 / The Old Donkey (2010)    
    家在水草豐茂的地方 / River Road (2015)    
  演員 / Actor (2007-2022)
    夏至 / The Summer Solstice (2007)    
  編劇 / Writer
    夏至 / The Summer Solstice (2007)    
    老驢頭 / The Old Donkey (2010)    
    告訴他們,我乘白鶴去了 / Fly with the Crane (2012)    
    家在水草豐茂的地方 / River Road (2015)    
    路過未來 / Walking Past the Future (2017)    
    隱入塵煙 / Return to Dust (2022)    
 
 
Biography
 
  Gansu Province.