[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
朱曉佳
朱晓佳
Zhu Xiaojia
拼音: zhū xiǎo jiā
Chu Hiu-Kai,  Zhu Xiao-Jia
 
影視作品 / Filmography (2007-2014)
 
  錄音指導 / Sound Engineer
    愛出色 / Color Me Love (2010)    
    刀見笑 / The Butcher, the Chef and the Swordsman (2011)    
  錄音 / Sound Recordist
    意亂情迷 / Crazy in Love (2007)    
    米尼 / Mini (2007)    
    十全九美 / Almost Perfect (2008)    
    千鈞一髮 / Old Fish (2008)    
    旗魚 / Sailfish (2008)    
    熊貓大俠 / Panda Express (2009)    
    幸福額度 / Love on Credit (2011)    
    請叫我英雄 / Good-for-Nothing Heros (2012)    
    樂翻天 / Happy Hotel (2012)    
    午夜火車 / Midnight Train (2013)    
    激浪青春 / Breaking the Waves (2014)    
    城市游戲 / Urban Games (2014)    
  混錄 / Pre-Mix
    愛出色 / Color Me Love (2010)