[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蕭雅全
萧雅全
Hsiao Ya-Chuan
Pinyin: xiāo quán
Siu Nga-Chun

 
影視作品 / Filmography (2000-2018)
 
  製片 / Production Manager
    范保德 / Father to Son (2018)    
  導演 / Director
    命帶追逐 / Mirror Image (2000)    
    第36個故事 / Taipei Exchanges (2010)    
    十加十 / 10+10 (2011)    
    范保德 / Father to Son (2018)    
  編劇 / Writer
    命帶追逐 / Mirror Image (2000)    
    第36個故事 / Taipei Exchanges (2010)    
    十加十 / 10+10 (2011)    
    范保德 / Father to Son (2018)