[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
常藍天  ♂
常蓝天
Chang Lan-Tian
拼音: cháng lán tiān
Seung Lan-Tin

 
影視作品 / Filmography (1987-2015)
 
  演員 / Actor (1987-2015)
    一個死者對生者的訪問 / Death Visits the Living (1987)    
    失戀者 / Disappointment (1987)    
    頑主 / Three T Company (1989) ... 肛門科大夫 / Doctor
    離婚合同 / Divorce Contract (1990)    
    開天辟地 / Epoch-Making (1991) ... 李達 / Li Da
    青春無悔 / No Regrets About Youth (1991) ... [演員表: 常蘭天] / Guan Aman
    離婚喜劇 / Comedy of Divorcing (1992)    
    孝子賢孫伺候著 / Filial Son and Filial Piety (1993)    
    瀟洒一回 / Without Restraint (1994)    
    季風中的馬 / Season of the Horse (2003)    
    結婚七年 / Married For Seven Years (2004)    
    微笑圈 / Smiling Bracelet (2008)    
    白銀帝國 / Empire of Silver (2009) ... / Eunuch
    今年一定要嫁出去 / You Must Marry This Year (2011)    
    雙人床條約 / Double Bed Treaty (2011)    
    雨巷中的背影 / The Back in the Rain Lane (2013)    
    幸福指數 / Happiness Index (2015)