[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
羅碧霞  ♀
罗碧霞
Luo Bi-Xia
Pinyin: luó xiá
Luo Pi-Hsia


 
影視作品 / Filmography (1949-1959)
 
  演員 / Actor (1949-1959)
    春雷 / Our Husband (1949) ... 林姑媽 / Auntie Lin
    海外尋夫 / A Forgotten Wife (1950)    
    新紅樓夢 / Modern Red Chamber Dream (1952)    
    小夫妻 / Marriage Angle (1953)    
    富貴花 / Flower of Wealth (1953)    
    改造太太 / Better Your Better Half (1954)    
    金瓶梅 / Chin Ping Mei (1955)    
    空中小姐 / Air Hostess (1959) ... 王乃麗 / Wang Nai-Li