[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林妙可  ♀
Lin Miao-Ke
Pinyin: lín miào
Lam Miu-Hak,  Lin Miaoke




 
影視作品 / Filmography (2010-2016)
 
  演員 / Actor (2010-2016)
    黑貓警長 / Mr. Black (2010) ... [國語配音員] / [Voice:Mandarin]
    無價之寶 / Treasure Hunt (2011) ... 高思思 / Cissy Gao
    東成西就2011 / East Meets West (2011)    
    37 / 37 (2012) ... 丁雨澤 / Millie
    守誅人 / Insistence (2012) ... / Jiajia (young)
    嫁個100分男人 / Marrying Mr. Perfect (2012) ... 豆腐 / Winnie's niece
    天河 / Tian He (2014)    
    勇士 / The Warriors (2016) ... / Beggar