[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
廖安麗  ♀
廖安丽
Annie Liu On-Lai
拼音: liào ān
Liu An-Li,  Annie Liu





 
影視作品 / Filmography (1978-1996)
 
  演員 / Actor (1978-1996)
    大路強人 / Mr. Big (1978) ... / Hsueh
    天才功夫 / Kung Fu Genius (1979) ... / [Guest]
    賣命小子 / The Magnificent Ruffians (1979) ... 關雲妹 / Guan San
    出貓 / Short Cuts (1979)    
    武狀元 / Super Power (1980) ... / Sau Yee
    二等良民 / Second Class Resident (1981) ... / Ah Chai's sister Ah Shian
    不准掉頭 / No U-Turn (1981) ... 阿玲 / Elaine Lee
    歡樂神仙窩 / Beware of Pickpockets (1981) ... / Pao's sister
    怒火風雲 / Blow Up (1982) ... / Red Skivvy's girl
    彩雲曲 / Once Upon a Rainbow (1982)    
    彈指神功 / The Challenger (1982)    
    智勇三寶 / Mr. Boo Meets Pom Pom (1985)    
    神探朱古力 / Inspector Chocolate (1986) ... / Cooking show host
    浮生 / Floating Life (1996)