[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
劉雁西
刘雁西
Liu Yan-Xi
拼音: liú yàn
Lau Aan-Sai
 
影視作品 / Filmography (1975-2014)
 
  作曲 / Composer
    大橋下面 / Under the Bridge (1984)    
    黑蜻蜓 / Black Dragonfly (1984)    
    午夜兩點 / Two in the Morning (1987)    
    開採太陽 / Exploring the Sun (1992)    
  音樂 / Music
    戰船台 / In the Shipyard (1975)    
    秋天裡的春天 / Autumn Spring (1985)    
    水鳥行動 / The Operation Water-Bird (1986)    
    戰爭,讓女人走開 / Fare Well, Women (1987)    
    屠城血證 / Massacre in Nanjing (1987)    
    荒雲 / Snowy Wilderness (1988)    
    傳國密詔 / Secret Imperial Edict (1988)    
    禁煙槍手 / The Gunman Against Opium (1990)    
    江城奇事 / Absurdities in a City (1990)    
    激情辯護 / Passionate Defence (1993)    
    桃色新聞 / News of an Illicit Love Affair (1993)    
    玫瑰旋渦 / Roses Are Red (1996)    
    等你追我 / Waiting for Your Love (2014)