[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃軒  ♂
黄轩
Huang Xuan (1)
Pinyin: huáng xuān
Wong Hin



 
影視作品 / Filmography (2008-2021)
 
  演員 / Actor (2008-2021)
    地下的天空 / The Shaft (2008)    
    成都,我愛你 / Chengdu, I Love You (2009)    
    春風沉醉的晚上 / Spring Fever (2009)    
    無人駕駛 / Driverless (2010) ... / Fox Ferrari
    建黨偉業 / Beginning of the Great Revival (2011) ... / Liu Renjing
    藍色骨頭 / The Blue Bone (2011)    
    飲食男女2 / Joyful Reunion (2012) ... / Yufan
    青魇 / Nightmare (2012) ... / Hao Dong
    第一次 / First Time (2012) ... 李饒 / Li Rao
    白相 / Bai Xiang (2013)    
    推拿 / Blind Massage (2014) ... / Xiao Ma
    激浪青春 / Breaking the Waves (2014)    
    黃金時代 / Golden Age (2014)    
    戀愛中的城市 / Cities in Love (2015)    
    長城 / The Great Wall (2016)    
    非凡任務 / Extraordinary Mission (2017) ... / Lin Kai
    芳華 / Youth (2017) ... / Liu Feng
    妖貓傳 / Legend of the Demon Cat (2017) ... / Bai Leitian/Juyi
    1921 / 1921 (2021)    
    長津湖 / The Battle at Lake Changjin (2021)