[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
楊延晉
杨延晋
Yang Yan-Jin
Pinyin: yáng yán jìn
Yeung Yin-Cheun
 
影視作品 / Filmography (1979-1991)
 
  導演 / Director
    苦惱人的笑 / Troubled Laughter (1979)    
    小街 / Narrow Street (1981)    
    兩個少女 / Liang Ge Shao Nu (1984)    
    少女與小偷 / The Girl and the Stealer (1985)    
    夜半歌聲 / Song at Midnight (1985)    
    T省的八四、八五年 / T Province in '84 & '85 (1986)    
    地獄天堂 / Hell and Heaven (1989)    
    千里尋夢 / The Quest for a Dream (1991)    
  演員 / Actor (1979-1991)
    小街 / Narrow Street (1981)    
  編劇 / Writer
    苦惱人的笑 / Troubled Laughter (1979)