[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
邱澤  ♂
邱泽
Roy Chiu
拼音: qiū
Roy Qiu Ze,  Yau Chak,  Tse Chiu,  Chiu Tse,  Qiu Ze,  Roy Chiu Tse





 
影視作品 / Filmography (2005-2021)
 
  演員 / Actor (2005-2021)
    天...使我爱你 / P.S...I Luv U (2005)    
    夏日之詩 / Poetry of Summer (2008)    
    愛到底 / L-O-V-E (2009) ... 劇中主角 / 3) Actor
    加油!男孩 / Good Luck!! Boy (2013)    
    擦槍走火 / An Accidental Shot of Love (2015)    
    浪漫天降 / Romance Out of the Blue (2015)    
    唐人街探案3 / Detective Chinatown 3 (2021) ... / Lin Mo
    當男人戀愛時 / Man in Love (2021)