[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
秦鵬飛  ♂
秦鹏飞
Qin Pengfei
拼音: qín péng fēi
Cheun Pang-Fei,  Chun Pang-Fei,  Qin Peng-Fei

 
影視作品 / Filmography (2006-2022)
 
  武師 / Stunts
    墨攻 / A Battle of Wits (2006)    
    赤壁:決戰天下 / Red Cliff: Part 2 (2009)    
    劍雨 / Reign of Assassins (2010)    
  動作指導 / Action Choreographer
    蕩寇風雲 / God of War (2017)    
  導演 / Director
    橫行霸道 / Run Amuck (2019)    
    東北警察故事 / Fight Against Evil (2021)    
  武術組 / Martial Art Group
    功夫詠春 / Kung Fu Wing Chun (2010)    
  副動作指導 / Assistant Action Choreographer
    逃出生天 / Out of Inferno (2013)    
    封神傳奇 / League of Gods (2016)    
  動作組 / Action Team
    奪標 / Champions (2008)    
  出品人 / Presenter
    東北警察故事 / Fight Against Evil (2021)    
  動作導演 / Action Director
    睡在我上鋪的兄弟 / Who Sleeps My Bro (2016)    
    天氣預爆 / Airpocalypse (2018)    
    狂虎危城 / Mutant Tiger (2022)    
  副武術指導 / Assistant Martial Arts Director
    三少爺的劍 / Sword Master (2016)    
  演員 / Actor (2006-2022)
    墨攻 / A Battle of Wits (2006)    
    畫皮 / Painted Skin (2008)    
    奪標 / Champions (2008) ... 張之江學生 / Kong's student
    白銀帝國 / Empire of Silver (2009)    
    龍虎武師 / Kungfu Stuntmen (2020) ... / Himself