[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳昭元
陈昭元
Chan Chiu-Yuen
Pinyin: chén zhāo yuán
 
影視作品 / Filmography (1992-2001)
 
  製片 / Production Manager
    寡婦的男人 / Gua Fu De Nan Ren (1993)    
    激情邊緣 / Ji Qing Bian Yuan (1998)    
    超級舞男 / Super Dancer (1998)    
    縱橫鬼門關 / Stunt Couple (1999)    
  場務 / Set Runner
    世間女子多放蕩 / Sexual Desire (1995)    
  道具 / Props
    情人與妓女 / Qingren Yu Jinu (1995)    
    慾望迷宮 / Yu Wang Mi Gong (2001)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    慾望街車 / Streetcar of Desire (1992)