[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
魏一舟
Wei Yi-Chou
Pinyin: wèi zhōu
 
影視作品 / Filmography (1963-1969)
 
  導演 / Director
    相欠債 / Hsiang Chien Chai (1963)    
    守錢奴 / Shou Qian Nu (1963)    
    鹽田區長 / Yan Tian District Chief (1964)    
    愛人變親家 / Lovers Become Family (1965)    
    內山姑娘 / Girl from the Mountain (1965)    
    黑鑽石 / Black Diamond (1966)    
    飯桶掛車輪 / Fantong Gua Chelun (1966)    
    開張大吉 / Kai Zhang Da Ji (1966)    
    六0六康探長 / 606 Detective Kang (1966)    
    愛情價值多少錢 / How Much Money Is Love Worth? (1969)    
  編劇 / Writer
    守錢奴 / Shou Qian Nu (1963)    
    愛人變親家 / Lovers Become Family (1965)    
    內山姑娘 / Girl from the Mountain (1965)    
    悲情鴛鴦夢 / Bei Qing Yuan Yang Meng (1965)    
    飯桶掛車輪 / Fantong Gua Chelun (1966)    
    六0六康探長 / 606 Detective Kang (1966)