[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
喬振宇  ♂
乔振宇
Qiao Zhen-Yu
拼音: qiáo zhèn
Qiao Zhenyu,  Kiu Jan-Yu,  Kiu Chen-Yu




 
影視作品 / Filmography (2002-2022)
 
  演員 / Actor (2002-2022)
    龍騰虎躍 / Flying Dragon, Leaping Tiger (2002)    
    孔子 / Confucius (2010) ... 孔鯉 / Confucius' son
    戀愛通告 / Love in Disguise (2010) ... 慕凡 / Mu Fan
    1942 / Back to 1942 (2012) ... 書記小韓 / Secretary Han
    求愛假期 / To Love Somebody (2014)    
    壞蛋必須死 / Bad Guys Always Die (2015)    
    情劍 / The Spirit of the Swords (2015) ... 方寶玉 / Fang Baoyu
    峰爆 / Cloudy Mountain (2021)    
    黎明勛章 / The Medal of the Dawn (2022)