[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
魯稚子
鲁稚子
Liu Jeung-Ji
Pinyin: zhì zi
Lu Chi-Si,  Lu Tzu-Tse
 
影視作品 / Filmography (1967-1993)
 
  監製 / Producer
    將邪神劍 / Magic Sword (1993)    
    十八 / Eighteen (1993)    
  製片 / Production Manager
    奮鬥 / Struggle (1988)    
    時代之風 / L'Air Du Temps (1990)    
  製片人 / Chief Producer
    唐山過台灣 / The Heroic Pioneers (1986)    
    紅粉情佳人 / Pretty Girl (1987)    
    宵待草 / The Night Treats the Grass (1987)    
    飛越陰陽界 / Spirit Love (1989)    
  策劃 / Planning
    決鬥者的生命 / My Blade, My Life (1978)    
  編劇 / Writer
    梨山春曉 / Call of the Mountains (1967)    
    歌聲魅影 / Family Love (1970)    
    琴韻心聲 / Love Melody (1971)    
    時來運轉 / A Lucky Break (1971)    
    焦情莣地有情天 / A Journey of Love (1978)