[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳福仁
陈福仁
Chan Fook-Yan
Pinyin: chén rén
Chan Fuk-Yan
 
影視作品 / Filmography (1979-2019)
 
  電工 / Electrician
    金都 / My Prince Edward (2019)    
  燈光 / Lighting
    豬肉榮 / Butcher Wing (1979)    
    發圍 / The Fool Escape (1980)    
    識英雄重英雄 / Two on the Road (1980)    
    再生人 / Life After Life (1981)    
    夜驚魂 / He Lives by Night (1982)    
    追日 / A Chinese Legend (1991)    
    有乜的女人 / A She-Male's Passion (1993)    
    現代情慾篇之換妻檔案 / A Wild Party (1993)