[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
李娜  ♀
Li Na (2)
拼音:
Li Nuo
 
影視作品 / Filmography (2005-2022)
 
  聯合出品人 / Co-Presenter
    陽光姐妹淘 / Sunny Sisters (2021)    
  監製 / Producer
    獵靈師 / The Soul Hunter (2016)    
  製片 / Production Manager
    站住!別跑! / Freeze! Guys (2016)    
  總策劃 / Chief Planner
    新洗冤錄 / Song Ci (2022)    
  聯合製片人 / Associate Producer
    火星異變 / Mutation on Mars (2021)    
  執行製片人 / Line Producer
    人間·喜劇 / The Human Comedy (2019)    
  場記 / Script Supervisor
    生死劫 / Stolen Life (2005)