[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
吳藝翔
吴艺翔
Wu Yi-Xiang
拼音: xiáng
Ng Ngai-Cheung,  Wu Yixiang
 
影視作品 / Filmography (2003-2021)
 
  剪接 / Editor
    我愛你 / I Love You (2003)    
    四個丘比特 / The Four Cupids (2010)    
    一個人的皮影戲 / Shadow (2011)    
    守護童年 / Close to Me (2011)    
    查無此人 / Finding Shows No Man (2012)    
    有種 / Beijing Flickers (2012)    
    喜禾 / Destiny (2014)    
    打工老板 / Factory Boss (2014)    
    判我有罪 / Sentence Me Guilty (2015)    
    因爲谷桂花 / We Will Make It Right (2015)    
    精靈閨蜜 / My Fairy Girl (2021)