[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
德力格爾  ♂
德力格尔
Deligeer
Pinyin: ěr
Tak-Lik Kak-Yi

 
影視作品 / Filmography (1986-2002)
 
  監製 / Producer
    大毀滅 / Total Destruction (1990)    
  演員 / Actor (1986-2002)
    成吉思汗 / Genghis Khan (1986) ... 成吉思汗 / Temujin (Genghis Khan)
    混世魔王程咬金 / Devil Incarnate Chang Yaojin (1990)    
    山神 / God of the Mountain (1992)    
    俏羅成 / Luo Cheng the Handsome Guy (1992)    
    嘎達梅林 / Gada Meilin (2002)    
 
 
Biography
 
  Descendant of Genghis Khan.