[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蘇小衛  ♀
苏小卫
Su Xiao-Wei
Pinyin: xiǎo wèi
Sou Siu-Wai

 
影視作品 / Filmography (1996-2012)
 
  編劇 / Writer
    歌手 / Singer (1996)    
    贏家 / Winner (1996)    
    那山那人那狗 / Postmen in the Mountains (1999)    
    說出你的秘密 / Something About Secret (1999)    
    藍色愛情 / A Love of Blueness (2000)    
    生活秀 / Life Show (2002)    
    / Nuan (2003)    
    情人結 / A Time to Love (2005)    
    超強颱風 / Super Typhoon (2008)    
    台北飘雪 / Snowfall in Taipei (2009)    
    唐山大地震 / Aftershock (2010)    
    第一書記 / Major Secretary (2010)    
    鞦之白華 / The Seal of Love (2011)    
    冰雪11天 / The Next 11 Days (2012)    
    蕭紅 / Falling Flowers (2012)    
 
 
Biography
 
  Spouse: Director Huo Jian-Qi.