[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
沈灝
沈灏
Sum Hou
Pinyin: chén hào
Shen Hao
 
影視作品 / Filmography (1955-1964)
 
  副導演 / Assistant Director
    紅粉干戈 / Love and War (1959)    
  美術指導 / Art Director
    海棠紅 / Blood Will Tell (1955)    
    傳統 / Tradition (1955)    
    黑妞 / Black Tulip (1956)    
    採西瓜的姑娘 / Sweet as a Melon (1956)    
    毒蟒情鴛 / The Lovers and the Python (1956)    
    湘西趕屍記 / Corpse-Drivers of Xiangxi (1957)    
    秋鳳 / The Autumn Phoenix (1957)    
    林中鳥 / Lin Zhong Niao (1958)    
    倩女幽魂 / The Enchanting Shadow (1960)    
    楊貴妃 / Yang Kwei Fei (1962)    
    趙五娘 / Lady with the Lute (1963)    
    梁山伯與祝英台 / Liang San Poh and Chu Ing Tai (1964)    
    秦香蓮 / The Story of Qin Xiang-Lian (1964)    
  演員 / Actor (1955-1964)
    林中鳥 / Lin Zhong Niao (1958)    
  執行導演 / Executive Director
    燕歸來 / Yan Gui Lai (1958)