[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
太郎  ♂
Tai Lang
Pinyin: tài láng
Tai Long

 
影視作品 / Filmography (1957-1969)
 
  演員 / Actor (1957-1969)
    苦戀 / Suffering Love (1957)    
    茫茫鳥 / Boundless Bird (1957)    
    心酸酸 / Bitter Heart (1957) ... 玉麟 / Yu Lin
    母子含冤記 / The Reformed Husband (1960)    
    六個嫌疑犯 / Six Suspects (1965) ... 李俊秀,第四個嫌疑者 / Li Jun-Xiu (fourth suspect)
    豔諜三盲女 / Three Beautiful Blind Female Spies (1965)    
    大劍客 / Great Swordsman (1966)    
    溫泉鄉的吉他 / Wenquan County Guitar (1966)    
    老長壽老青春 / Old Longevity Old Youth (1966) ... 厝主 / undertaker
    魔鬼門徒 / Devil's Disciple (1966)    
    女人島間諜戰 / Woman Island Spy Battle (1966)    
    大某小姨 / Da Mou Xiao Yi (1967)    
    燒酒仙大鬧女人島 / Shao Jiu Immortal Cause Havoc On Women Island (1968)    
    血城 / The Last Days of Hsin Yang (1968)    
    飛天怪俠 / Skyfly Superman (1968)    
    月光大俠 / Moonlight Warrior (1968)    
    大小善 / Da Xiao Shan (1968)    
    劍中之王 / The Ace of Swordsman (1969)