[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
姜鵬
姜鹏
Jiang Peng
拼音: jiāng péng
Keung Pang
 
影視作品 / Filmography (2000-2020)
 
  錄音 / Sound Recordist
    榴槤飄飄 / Durian, Durian (2000)    
    梅蘭芳 / Forever Enthralled (2008)    
    三槍拍案驚奇 / A Woman, a Gun and a Noodle Shop (2009)    
    建國大業 / The Founding of a Republic (2009)    
    傾城之淚 / The Allure of Tears (2011)    
    飛越老人院 / Full Circle (2012)    
    觸不可及 / One Step Away (2014)    
    金剛川 / The Sacrifice (2020)    
  現場錄音 / On-Set Sound Recordist
    獨自等待 / Waiting Alone (2004)    
    山楂樹之戀 / Under the Hawthorn Tree (2010)