[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
焦宏奮
焦宏奋
Jiao Hongfen
拼音: jiāo hóng fèn
Chiu Wang-Fan,  Jiao Hong-Fen
 
影視作品 / Filmography (2009-2022)
 
  聯合出品人 / Co-Presenter
    你好,李煥英 / Hi, Mom (2021)    
  演員 / Actor (2009-2022)
    建國大業 / The Founding of a Republic (2009)    
  出品人 / Presenter
    急先鋒 / Vanguard (2020)    
    金剛川 / The Sacrifice (2020)    
    奪冠 / Leap (2020)    
    我和我的家鄉 / My People, My Homeland (2020)    
    送你一朵小紅花 / A Little Red Flower (2020)    
    中國醫生 / Chinese Doctors (2021)    
    1921 / 1921 (2021)    
    盛夏未來 / Upcoming Summer (2021)    
    媽媽的神奇小子 / Zero to Hero (2021)    
    峰爆 / Cloudy Mountain (2021)    
    鐵道英雄 / Railway Heroes (2021)    
    誤殺II / Fireflies in the Sun (2021)    
    侍神令 / The Yin Yang Master (2021)    
    唐人街探案3 / Detective Chinatown 3 (2021)    
    我的姐姐 / Sister (2021)    
    懸崖之上 / Cliff Walker (2021)    
    長津湖之水門橋 / The Battle at Lake Changjin II (2022)    
    外太空的莫扎特 / Mozart from Space (2022)    
    人生大事 / Lighting Up The Stars (2022)    
    獨行月球 / Moon Man (2022)