[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
王松波
Wang Song-Bo
拼音: wáng sōng
Wong Chung-Bo,  王松坡
 
影視作品 / Filmography (1991-2012)
 
  道具 / Props
    方世玉 / Fong Sai Yuk (1993)    
    精武英雄 / Fist of Legend (1994)    
    北京樂與路 / Beijing Rocks (2001)    
    蜀山傳 / The Legend of Zu (2001)    
    失憶界女王 / Why Me, Sweetie ?! (2003)    
    飛鷹 / Silver Hawk (2004)    
    我的美女老闆 / My Belle Boss (2010)    
  道具助理 / Props Assistant
    敦煌夜譚 / Dun Huang Tales of the Night (1991)    
  道具領班 / Props Master
    血滴子 / The Guillotines (2012)