[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳美玲  ♀
陈美玲
Chan Mei-Ling (2)
Pinyin: chén měi líng
May Chan,  Patricia Chan
 
影視作品 / Filmography (1973-2007)
 
  製片 / Production Manager
    佛山贊先生 / The Descendant of Wing Chun (1978)    
    天煞 / Fury of the Heaven (1986)    
    天子驕龍 / Little Hero on the Run (1995)    
    兄弟 / Brothers (2007)    
  監製 / Producer
    誰敢動我 / Dare You Touch Me (1974)    
    扮野小子 / The Young Avenger (1980)    
  美術指導 / Art Director
    臨時演員 / Small Potato (1993)    
  剪接 / Editor
    臨時演員 / Small Potato (1993)    
  演員 / Actor (1973-2007)
    小姐當差 / Police Angel (1983)    
  場記 / Script Supervisor
    黑人物 / Black Guide (1973)    
    白粉雙雄 / The Rascal Billionaire (1978)    
    龍虎門 / The Dragon and the Tiger Kids (1979)    
    無毒不丈夫 / Don't Kill Me, Brother! (1981)    
    賊性 / Outlaw Genes (1982)    
    小姐當差 / Police Angel (1983)    
    邪花劫 / The Murder (1983)    
    毒咒 / Curse (1985)    
    浮世風情繪 / Yu Pui Tsuen II (1987)    
    開發區殺人事件 / Marked for Murder (1994)    
    少林英雄之方世玉洪熙官 / Kung Fu Kid (1994)    
    大踢爆 / It's a Mad, Mad, Mad, Mad Kung Fu World!!! (2000)    
  策劃 / Planning
    西遊記101回月光寶盒 / A Chinese Odyssey Part One - Pandora's Box (1995)    
    西遊記完結篇仙履奇緣 / A Chinese Odyssey Part Two - Cinderella (1995)    
  出品人 / Presenter
    婚前殺行為 / A Wedding or a Funeral (2004)