[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
謝屏楠  ♂
谢屏楠
Hsieh Ping-Nan
Pinyin: xiè píng nán
Tse Bing-Nam,  Xie Ping-Nan

 
影視作品 / Filmography (1982-1990)
 
  演員 / Actor (1982-1990)
    中國女警 / Woman Police (1982)    
    大輪迴 / The Wheel of Life (1983) ... / 3)
    今年湖畔會很冷 / Lake Sprite (1984)    
    金大班的最後一夜 / The Last Night of Madam Chin (1984)    
    賣妻 / The Pawned Wife (1985) ... 長根 [演員表: 謝屏男] / Chiang Liang
    報告班長2 / Yes, Sir! 2 (1988)    
    金馬大兵 / Jin Ma Da Bing (1990)    
    花祭 / Hua Ji (1990)    
    至聖鮮師 / Zhi Sheng Xian Shi (1990)