[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃錦盤
Huang Jin-Pan
Pinyin: huáng jǐn pán
 
影視作品 / Filmography (1974-1982)
 
  劇務 / Unit Manager
    香港73 / Hong Kong 73 (1974)    
    朱門怨 / Sorrow of the Gentry (1974)    
    慾魔 / The Sinful Adulteress (1974)    
    大劫案 / The Big Holdup (1975)    
    新啼笑姻緣 / Lover's Destiny (1975)    
    五毒天羅 / The Web of Death (1976)    
    流星蝴蝶劍 / Killer Clans (1976)    
    天涯明月刀 / The Magic Blade (1976)    
    飛龍斬 / The Dragon Missile (1976)    
    香港奇案 / The Criminals (1976)    
    辭郎洲 / Farewell to a Warrior (1976)    
    油鬼子 / Oily Maniac (1976)    
    小樓殘夢 / The Forbidden Past (1976)    
    多情劍客無情劍 / The Sentimental Swordsman (1977)    
    白玉老虎 / Jade Tiger (1977)    
    三少爺的劍 / Death Duel (1977)    
    射鵰英雄傳 / The Brave Archer (1977)    
    楚留香 / Clans of Intrigue (1977)    
    唐人街小子 / Chinatown Kid (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 / Pursuit of Vengeance (1977)    
    南少林與北少林 / Invincible Shaolin (1978)    
    蝙蝠傳奇 / Legend of the Bat (1978)    
    蝙蝠傳奇 / Legend of the Bat (1978)    
    五毒 / The Five Venoms (1978)    
    射鵰英雄傳續集 / The Brave Archer Part II (1978)    
    绣花大盜 / Clan of Amazons (1978)    
    蕭十一郎 / Swordsman and Enchantress (1978)    
    生死門 / Life Gamble (1979)    
    圓月彎刀 / Full Moon Scimitar (1979)    
    第三類打鬥 / Heaven and Hell (1980)    
    碟仙 / Haunted Tales (1980)    
    大旗英雄傳 / Clan Feuds (1982)