[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
趙蘇晨
赵苏晨
Zhao Su-Chen
Pinyin: zhào chén
Chiu Sou-San,  Zhao Suchen
 
影視作品 / Filmography (2010-2019)
 
  錄音 / Sound Recordist
    百合 / Baihe (2010)    
    我願意 / I Do (2012)    
    山的那邊有匹馬 / A Horse with Hope (2016)    
    侶行攻略之確認你是我的人 / The Couples Travel Together (2019)    
    人間·喜劇 / The Human Comedy (2019)    
  演員 / Actor (2010-2019)
    我願意 / I Do (2012) ... 鄰居男孩 / Neighbor Guy
    廚子·戲子·痞子… / The Chef, the Actor, the Scoundrel (2013) ... / Sanpao
  混音 / Re-Recording Mixer
    侶行攻略之確認你是我的人 / The Couples Travel Together (2019)