[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王大陸  ♂
王大陆
Darren Wang Ta-Lu
Pinyin: wáng
Wong Tai-Luk,  Damian Wang,  Wang Da-Lu





 
影視作品 / Filmography (2010-2019)
 
  演員 / Actor (2010-2019)
    街角的小王子 / In Case of Love (2010)    
    我的情敵是超人 / A Choo! (2013)    
    相愛的七種設計 / Design 7 Love (2014)    
    功夫 / Kung Fu (2015)    
    我的少女時代 / Our Times (2015) ... / Taiyu
    排球甜心 / Attack No. 1 (2015)    
    鐵道飛虎 / Railroad Tigers (2016) ... / Daguo
    一萬公里的約定 / 10,000 Miles (2016) ... / Sean Fang
    28歲未成年 / Suddenly Seventeen (2016) ... / Yan Yan
    鮫珠傳 / Legend of the Naga Pearls (2017) ... / Ni Kongkong
    英雄本色2018 / A Better Tomorrow 2018 (2018)    
    一吻定情 / Fall in Love at First Kiss (2019)