[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
阿鯤  ♂
阿鲲
Roc Chen
拼音: ā kūn
Ah Kwan,  A Kun
 
影視作品 / Filmography (2011-2020)
 
  作曲 / Composer
    天機·富春山居圖 / Switch (2013)    
  原創音樂 / Original Music
    獵仇者 / Pay Back (2013)    
    緣來是遊戲 / Impetuous Love in Action (2014)    
    功夫聯盟 / Kung Fu League (2018)    
    金剛川 / The Sacrifice (2020)    
  音樂 / Music
    芳香之城傳奇 / The Aroma City (2011)    
    楊門女將 / The Legendary Amazons (2011)    
    兇間雪山 / Bleeding Mountain (2012)    
    十二生肖 / CZ12 (2012)    
    檸檬 / Lemon (2013)    
    寶貝快跑 / Baby Run (2013)    
    古堡之吻 / Forbidden Kiss (2014)    
    脫軌時代 / The Old Cinderella (2014)    
    奔跑吧! / Running Man (2015)    
    一切都好 / Everybody's Fine (2016)    
    龍蝦刑警 / Lobster Cop (2018)    
    流浪地球 / Wandering Earth (2019)