[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
邵國華  ♂
邵国华
Siu Kwok-Wah
拼音: shào guó huá
Siu Gwok-Wah,  Siu Kwok-Wa


 
影視作品 / Filmography (1984-1996)
 
  演員 / Actor (1984-1996)
    反斗妹 / Crazy Seventeen (1984) ... 學生 / Student
    求愛反斗星 / Crazy Romance (1985) ... / Mak Chao
    瘋狂遊戲 / Crazy Games (1985)    
    奪寶計上計 / From Here to Prosperity (1986)    
    四人新世界 / When East Meets West (1990) ... / Waiter
    中環英雄 / Don't Fool Me (1991) ... / Siu Wah
    五個寂寞的心 / Lonely Hearts Quintet (1992) ... / Shiu Kwok Wah
    救世神棍 / Heaven Can't Wait (1995) ... 聯哥 / Brother Lien
    鬼劇院之驚青艷女郎 / Hong Kong Showgirls (1996)    
    金裝香蕉俱樂部 / Top Banana Club (1996) ... 邵國華, 華弟, 邵先生 A, 張社長 / Shaw Kwok-wah / Wah Di / Mr. Shaw A / Chairman Cheung
    假男假女 / Boys? (1996) ... 躇躇雞 / Chue Chue Gai
  策劃 / Planning
    五個寂寞的心 / Lonely Hearts Quintet (1992)    
  編劇 / Writer
    瘋狂遊戲 / Crazy Games (1985)    
    聽不到的說話 / Silent Love (1986)    
    三人世界 / Heart to Hearts (1988)    
    雙肥臨門 / Double Fattiness (1988)    
    四人新世界 / When East Meets West (1990)    
    金裝香蕉俱樂部 / Top Banana Club (1996)