[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
萬仁
万仁
Wan Jen
Pinyin: wàn rén
Maan Yan,  Man Yan,  Wan Yan,  Jen Wan

 
影視作品 / Filmography (1983-2014)
 
  監製 / Producer
    超級大國民 / Super Citizen Ko (1995)    
  劇本顧問 / Script Consultant
    單車與我 / The Bike & I (1984)    
  導演 / Director
    兒子的大玩偶 / The Sandwich Man (1983)    
    超級市民 / Super Citizen (1985)    
    油麻菜籽 / Ah Fei (1985)    
    惜別海岸 / Farewell to the Channel (1987)    
    胭脂 / The Story of Taipei Women (1992)    
    超級大國民 / Super Citizen Ko (1995)    
    超級公民 / Connection by Fate (1998)    
    大選民 / Sacrificial Victims (2004)    
    車拼 / It Takes Two to Tango (2014)    
  美術指導 / Art Director
    超級大國民 / Super Citizen Ko (1995)    
  演員 / Actor (1983-2014)
    海灘的一天 / That Day on the Beach (1983)    
    我愛瑪莉 / I Love Mary (1988)    
  出品人 / Presenter
    胭脂 / The Story of Taipei Women (1992)    
  編劇 / Writer
    帶劍的小孩 / Kidnapped (1983)    
    超級市民 / Super Citizen (1985)    
    惜別海岸 / Farewell to the Channel (1987)    
    胭脂 / The Story of Taipei Women (1992)    
    超級大國民 / Super Citizen Ko (1995)    
    超級公民 / Connection by Fate (1998)    
    車拼 / It Takes Two to Tango (2014)