[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
周一圍  ♂
周一围
Zhou Yi-Wei
拼音: zhōu wéi
Zhou Yiwei,  Chow Yat-Wai,  Alex Zhou





 
影視作品 / Filmography (2010-2021)
 
  演員 / Actor (2010-2021)
    盲人電影院 / My Spectacular Theatre (2010)    
    湘江北去 / The Road of Exploring (2011)    
    建黨偉業 / Beginning of the Great Revival (2011) ... / Aixinjueluo Zai Feng
    第一大總統 / Sun Yat-Sen (2011) ... / Warlord Chen Jiong-Ming
    血滴子 / The Guillotines (2012) ... 布喀 / Buka
    回到愛開始的地方 / A Moment of Love (2012)    
    繡春刀 / Brotherhood of Blades (2014) ... 丁修 / Ding Xiu
    愛情麻辣燙之情定終身 / Spicy Hot in Love (2015)    
    少年 / Blood of Youth (2016) ... / Shen Ge
    建軍大業 / The Founding of an Army (2017)    
    鮫珠傳 / Legend of the Naga Pearls (2017)    
    我不是藥神 / Dying to Survive (2018)    
    勇敢的你 / Brave You (2021)    
    痞子愛人 / A Broken Deal (2021)