[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
周迎迪  ♀
Chou Ying-Ti
Pinyin: zhōu yíng
Chow Ying-Dik,  Chou Ying-Di,  Chow Ying-Kiu





 
影視作品 / Filmography (1983-1990)
 
  演員 / Actor (1983-1990)
    小鬼難纏 / Miss Nuisance Haunts Again (1983)    
    金大班的最後一夜 / The Last Night of Madam Chin (1984)    
    獵豔高手 / Hooking Up (1984)    
    開車大吉 / Romance on the Highway (1984)    
    大情人與小跟班 / Trial Marriage (1985)    
    快樂寶貝 / Short Circuit (1985)    
    兄弟有種 / Black Leopard (1986)    
    浮世風情繪 / Yu Pui Tsuen II (1987) ... / Woodcutter's wife
    省港風雲 / Border Line Story (1988)    
    野鶯突擊 / Escape of the Female Prisoner (1990)