[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
蘇達  ♂
苏达
Soda Voyu
拼音:
So Da





 
影視作品 / Filmography (2011-2018)
 
  演員 / Actor (2011-2018)
    賽德克·巴萊:彩虹橋 (下) / Warriors of the Rainbow: Seediq Bale Part 2 (2011) ... / Hanaoka Jiro
    賽德克·巴萊 / Warriors of the Rainbow: Seediq Bale (2011) ... 花岡二郎 / Film director
    命運狗不理 / Legend of the T-Dog (2012)    
    天台 / The Rooftop (2013) ... 導演 / Film director
    真愛100天 / 100 Days (2013)    
    山豬溫泉 / The Boar King (2014)    
    沙西米 / Sashimi (2015)    
    范保德 / Father to Son (2018)    
    山的那一邊 / Hidden Treasures in the Mountain (2018)    
    切小金家的旅館 / Secrets in the Hot Spring (2018)    
  編劇 / Writer
    52 赫茲,我愛你 / 52Hz, I Love You (2017)