[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
朱玉郎
Chu Yu-Lang
拼音: zhū láng
Chu Yuk-Long,  Zhu Yu-Lang
 
影視作品 / Filmography (1956-1966)
 
  製片 / Production Manager
    浪子嘆 / Lang Tse Tan (1966)    
    江湖客 / Wandering Knight (1966)    
    密告者 / Secretly Reporting (1966)    
    獨身漢 / The Bachelor (1966)    
    黑手套 / Black Glove (1966)    
  演員 / Actor (1956-1966)
    林投姐 / Sister Lin Tou (1956)    
    唐三藏救母 / Tripitaka Saves Mother (1957)    
    鳳嬌會李旦 / Feng Chiao Meets Li Dan (1957)    
    五子哭墓 / Five Tragical Sons (1957)    
    雨中鳥 / Rain Birds (1957)    
    秋怨 / Autumn Hate (1960)