[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
曾壯祥  ♂
曾壮祥
Chang Chong-Cheung
Pinyin: céng zhuàng xiáng
Tsang Jong-Cheung,  Roy Tzeng,  Tsenrg Juang-Shyang,  Zeng Xiang-Zhuang

 
影視作品 / Filmography (1983-2015)
 
  監製 / Producer
    搶來的人生 / Robbed Life (2006)    
    小騎士闖通關之美夢成真 / Little Knights (2015)    
  劇本顧問 / Script Consultant
    單車與我 / The Bike & I (1984)    
  導演 / Director
    兒子的大玩偶 / The Sandwich Man (1983)    
    霧裡的笛聲 / Nature Is Quiet Beautiful (1984)    
    殺夫 / The Woman of Wrath (1986)    
  演員 / Actor (1983-2015)
    海灘的一天 / That Day on the Beach (1983)    
    我愛瑪莉 / I Love Mary (1988)    
  出品人 / Presenter
    搶來的人生 / Robbed Life (2006)